Luxe op de boerderij

Omgeving

Op de boerderij word je omgeven door de mooie Zeeuwse polder. Maar er is natuurlijk ook veel te zien en te beleven op het eiland Walcheren.  

De prachtige Zeeuwse stranden liggen op een kwartiertje rijden vanaf de B&B. Ook de gezellige winkelsteden Middelburg, Goes en Vlissingen zijn zeker het bezoeken waard en binnen een kwartier te bereiken. Er zijn veel mooie fietsroutes in de omgeving. Langs de kust, het Veerse meer, door de zak van Zuid-Beveland en niet te vergeten de mooie Walcherse dorpjes.

Het historische stadje Veere ligt op 20 minuten afstand, maar eigenlijk is het zonde om hier met de auto heen te rijden, de fietsroute hier heen is al een beleving op zich.

In de zomer kun je genieten van de bijzondere, Zeeuwse tradities zoals het ringsteken, sjezenrijden en diverse weekmarkten over het eiland verspreid. Ook zijn er talloze rommelmarkten en zomerfairs te bezoeken. 

Het natuurgebied Oranjezon is een prachtig gebied om te wandelen. Paardrijden, mountainbiken, oesters rapen, een bootje huren op het Veerse Meer, lekker uit eten in één van de vele restaurants... 

Op www.vvvzeeland.nl zijn nog veel meer activiteiten, leuke eettentjes en uitjes te vinden. B&B Droom in de polder is een heerlijke basis om naar terug te keren en helemaal tot rust te komen.