Luxe op de boerderij

De Suite

'Droom in de polder' is een luxe, nieuwe B&B.  Gelegen tussen de Zeeuwse weilanden en akkers, dichtbij het vissersdorp Arnemuiden.

Studio 'de Suite' is gevestigd op de hooizolder van een gerenoveerde boerenschuur. Dit kun je zien aan de karakteristieke elementen die behouden zijn gebleven. 

De ruimte

De studio is bereikbaar via een eigen ingang en een trap naar de zolder van onze boerenschuur. In het verleden werd deze ruimte gebruikt als opslag voor hooi en stro voor de koeien en paarden. Vanuit het appartement heb je een prachtig uitzicht over de landerijen. 

De hoge en lichte ruimte is voorzien van een compleet uitgeruste keuken (met vaaswasser), gezellige eethoek, een luxe badkamer met regendouche, een zithoek en een heerlijk boxspring bed. Voor extra ontspanning kun je gebruik maken van de infrarood sauna. Het slaapgedeelte en de zithoek liggen iets hoger dan de keuken, het zitgedeelte en de badkamer. Alle voorzieningen zijn voor privégebruik. Een vers ontbijtje is apart bij te boeken voor €15,- p.p. In het weiland is een terras met tuin gecreëerd met een zithoek in de zon en een picknicktafel in de schaduw. Hier kun je in alle privacy genieten van het buitenleven en wegdromen in de weidse polder. 

Tarieven

De tarieven, beschikbaarheid en reviews zijn te zien op Airbnb en Booking.com. Rechtstreeks via ons boeken is voordeliger.

TIP: Boek met vrienden of familie beide studio's en geniet samen van een heerlijke vakantie.