Luxe op de boerderij

Gastvrij, sfeervol en authentiek

De studio's

Aan de rand van Arnemuiden ligt onze voormalige boerderij. Twee sfeerfvolle studio's bevinden zich op de hooizolder van onze gerenoveerde boerenschuur. Beide studio's zijn compleet uitgerust met een keuken, een zitgedeelte, een tweepersoonsbed, een regendouche, wifi en een infraroodsauna. Het woongedeelte van 'de Salon' is extra ruim waardoor deze extra geschikt is voor een langer verblijf. Alle voorzieningen in beide studio's zijn voor privé gebruik en hoeven dus niet gedeeld te worden met andere gasten. Ook kun je gebruik maken van een ruim privéterras met tuin en uitzicht over de weilanden. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wordt wakker met het gefluit van de vogels, scharrelende kippen en het gekraai van de haan op de achtergrond. Bereid zelf een lekker ontbijtje of laat je verwennen met een uitgebreid ontbijt door ons met liefde bereid. Geniet in alle privacy op het terras aan de rand van het weiland... Ervaar de rust van het Zeeuwse platteland.

De omgeving

Op het platteland van Walcheren ligt het mooie vissersdorp Arnemuiden. In het winkelcentrum van Arnemuiden kun je terecht voor alle gewone boodschappen en lekkere, Zeeuwse specialiteiten. 

Een dagje aan de mooiste en schoonste stranden van Nederland, een bezoek aan de historische steden Middelburg en Veere, fietsen langs de duinen, door de bossen en landerijen... 

In Zeeland is er keus genoeg voor een heerlijk, ontspannend en afwisselend verblijf!

De Suite


De Salon


https://tours.visionaries360.nl/tours/z8MBhFaHQ